www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Тарък с изненадваща стъпка

Оценете статията
(0 гласа)

Хюмейра се интересува от съпруга си и по-точно от неговото поведение и го пита къде ходи след работа. Тя му казва че е сигурна че има любовница. Тарък побеснява и напуска къщата, и се отправя към Рана. Тарък се интересува как ще продължи връзката им за в бъдеще. Вилдан след като вижда, че Сюрея е тъжна  я наскърбява, казва че Керем е влюбен в Парла. Тарък заплашва Рана и й поставя условие да не се омъжва.

Керем не коментира със Сюрея, какви са неговите чувства към нея. Тя пък си мисли че той е готов да й признае за връзката с Парла.

На Хюмейра вече й е ясно, че Тарък има любовница, защото ден след като е раждането на бебето, той планира екзотична дестинация. Хюмейра предполага, че Тарък ще замине с любовницата си.

Рана получава самолетни билети за остров Бали. Това е нейният сватбен подарък. Тя отива при Тарък и е озадачена защо, той се държи хладно с нея.

Рана звъни на Джем, Тарък отговаря от негово име като обещава, че ще се видят на вечеря. Срещат се и Рана е смутена и озадачена, когато Тарък й казва, че знае за фалшивото й поведение.

Юнус съветва Керем да разговаря колкото се може по-бързо със Сюрея, за да не я изгуби.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 849 посетителя в сайта