www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Вятърничав": Реян научава горчивата истина!

Оценете статията
(2 гласа)

Миран най-накрая спира да вярва в лъжите на баба си и прогонва Азизе от имението. Въпреки факта, че Азизе, напускайки имението, казва на Миран, че съжалява, значението на отмъщението за Миран вече се е променило. Азизе и Миран, които години наред вярваха в една и съща истина и започнаха история с отмъщение, в бъдеще ще се сблъскват помежду си. Ще успее ли Азизе Асланбей да убеди Миран отново да следва нейния път?

Реян се опасява, че изгнанието на Азизе от имението ще създаде нова опасност. Тя ще се опита да спаси Миран от депресията, а той все повече и повече се отдалечава от нея.

Джихан е шокиран от признанието на баща си и се опитва да убеди Насух, че тази тайна не трябва да се разкрива, за да защити семейството. По това време Ярен, осъзнавайки, че няма да може да се измъкне от сватбата с Харун, ще съобщи на цялото семейство, че Реян е осиновена, за да  подложи семейството отново на унищожение!

След като Реян научава, че не е истинска дъщеря на Хазар, целият свят ще падне върху главата й! Сега Реян, която толкова години не се чувстваше като член на имението, и все й се искаше да стане птица и да отлети, сега разбира по-ясно защо дядо й се отнасяше към нея като към чужд човек. Шюкран ще се притече на помощ на Реян, чието сърце е натрупало болка от лъжите на двамата най-обичани хора в живота си.

Хазар и Миран ще постараят да облекчат болката на Реян, но за Реян не е лесно да излекува раните си.

Насух извежда Ярен Шадоолу от имението на неизвестно място и я затваря там, за да може да бъде наказана за стореното и да изживее това, което заслужава. Шюкран не знае за началото на историята на Реян и Миран. След като научава за всичко, тя гони Миран от къщата в селото. Реян, която досега е жертвала живота си за щастието на другите, ще вземе много важно решение - да живее така, както заслужава и да застане уверено на краката си! Но как решението на Реян ще се отрази на Хазар и Миран?

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 230 посетителя в сайта