www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Вятърничав": Признатият грях

Оценете статията
(0 гласа)

 

Гюл тръгва след Зехра, която пуска незабелязано Конака. Тя отива в имението на Асланбей и настоява да се види с Реян. Посрещната е приветливо от Азизе, това предизвиква голямо учудване. Зехра споделя с Миран и Рейян, че тя е причината Хазар да лъже, че Мирян го е блъснал при инцидента през нощта.

Азизе изпада в шок, когато научава тази информация. Зехра споделя още, че е разбрала как Азизе сипе заплахи върху съпруга си, който е в кома. Реян не се стърпява и избухва срещу майка си обвинявайки я, че е погубила нейното щастие. Зехра, обаче изтъква, че я е е било страх, че може да я изгуби. Миран не приема извинението на Зехра и отива при Азизе, за да му потвърди, дали е вярно казаното.

Азисе признава казаното пред Миран.

Зехра е твърдо убедена, че ще успее да прави случилото се. Гюл успява да се промъкне при Миран и Реян. Моли ги да остане при тях.

Реян чувства, че Миран започва лека-полека да си връща доверието към нея. Азизе е убедена, че ще продължи с отмъщението след като отпрати Гьонюл и Елиф в Лондон.

Реян и Миран връщат в Конака. Реан се нахвърля върху Ярен защото е подправила подписа върху документите за развода с Миран.

Ярен обаче признава, че всичко едва сега започва. Реян удря Ярен. Ярен е бясна и сипе заплахи срещу семейството.

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 24 Май 2021г. 13:03ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 113 посетителя в сайта