www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Когато си влюбен спиш на пейка пред дома на любимата!

Оценете статията
(0 гласа)

 

Фериде облича булчинската рокля, която й е подарил Емир.

Емир е заслепен от красотата на Фериде, облечена в булчинска рокля. Той се опитва да я целуне, но Фериде не му позволява. Емир е ядосан и си тръгват. Кумру настоява Нарин да излезе от живота на Кемал.

Кемал отива при Нарин. Тя е категорична, че вече не желае да го вижда и да разговарят по телефона, той не си тръгва и нощува върху пейката пред дома й. На сутринта, той е настинал. Нарин му дава кафе и и настоява да се прибере. Кемал се прибира в имението. Кумру вижда, че той се е простудил и отива в кухнята за да приготви топъл чай. Сюнгюл е по петите и се интересува за причината за изненадващи й брак с Кемал. Тя знае, че Кемал и Нарин са влюбени. Нарин иска от Кумру документи. Кумру й обещава и я кани да дойде в имението.

Нарин е в имението. Хикмет се радва, когато я вижда. Кумру иска да хване ръката на Кемал, но той не е съгласен, когато Нарин си тръгва, Кемал е след нея.

Емир среща в сватбения център свой приятел, той го запознава с Фериде и му съобщава, че ще се женят. Приятелят му разказва, че с жена му живеят в каравана и пътуват насам натам и ги кани да им гостуват.

Кемал е бесен защото, Кумру е опитала да разиграе театър, докато Нарин е била в имението. Хикмет обяснява на Сюнгюл странното поведение на Кемал и Кумру. Той казва, че е болна и Кемал затова се оженил за нея. Какво ще последва?

 

loading...
Последна промяна на Неделя, 13 Юни 2021г. 14:13ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 87 посетителя в сайта