www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Не ме оставяй": Тарък преследва Съла

Оценете статията
(0 гласа)

Тарък е пред университета и чака да се срещне със Съла. Тя обаче е категорична и го моли да я остави на мира, за да може да учи на спокойствие. Тя вижда обаче, че Тарък я следи. Тарък, разбира, че Сала е видял на улицата. Той се обажда, но тя не вдига, тя се обръща към Мехмет и го моли да не разгласява на никого, че тя се намира в дома.

Бора заплашва хранителя. Той се обажда на Емре и му казва, че вече е ясно че информацията от видеонаблюдението е манипулирана. Иска да се видят за да му разкрие престъпленията на Бора.

Емре иска да убеди Зейнеп че той не е разгласявал имейла и. Тя, обаче, не му вярва. Тя смята да напусне болницата.

Есин споделя с Джансу какво се случва в лечебното заведение. Тя я упреква, че ще опозори семейството. Отива в болницата и разбира от охранителя, че Бора е направил капан на Емре. Джансу информира Емре за ситуацията. Зейнеп споделя с Ведат, че иска да си намери друго работно място. Той научава от нея, че като малка е загубила баща си и тя го оприличава като него - по характер и отношение.

Тарък научава че Съла се крие при Мехмед. Той пристига пред жилището.

Ведат е заинтригуван от живота на Зейнеп и ще се бори, за да не бъде унищожен и тя да бъде лишена от бъдеще. Научава адреса на Зейнеп и отива да се срещне с майка й. Хюлия е много изненадана да види Ведат пред дома си.

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 134 посетителя в сайта