www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Малки убийства": Арест

Оценете статията
(0 гласа)

Серхан е в дома на Оя, той се изповядва, че Кемал го е заподозрян в убийство. Оя се чуди и уточнява с него дали той би могъл да извърши подобно нещо и се заклева да разбере кой е убиеца на Едип и да го ликвидира. Серхан иска да остане през нощта в къщата. Оя не е съгласна тъй като той все още е семеен. Появява се Керим. Оя разбира че двамата са подали искания за покупка на ранчото на Мериш.

Серхан иска Керим да изчезне, но той казва, че имота принадлежи на Оя и казва че тя го е повикала. Серхан е бесен. Оя е сигурна, че причината за конфликта е смъртта на Едип, тя му казва, че е сигурн,а че Серхан не го убил. Мерве е категорична че Бурджу трябва да крие информация от познатите им, че тя я е свързала с Емре. Ако не си затваря устата, тя ще информира останалите какво е направила с Мехмет. Пелин казва на Арзу че Бурджу вероятно е отровила Елиф. Казва, че Бурджу е взела отрова от нея. Двете се нахъсват, че Бурджу може да ги издаде и те нахлуват в дома й.Бурджу казва, че Арзу и е посегнала с нож а пък Пелин, е била в дома им, за да я ликвидира.

Арзу и Пелин са категорични, че ще я разобличат за извършеното убийство на Елиф, ако тя тръгне да ги издава. Серхан е в участъка на полицията, за да остави подписа си и не успява да вземе Мила. Мерве научава, че съпругът й е бил арестуван. Мерве и мила са вкъщи. Керим предлага помощта си, за да освободи Серхан. Дали това ще стане?


loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 105 посетителя в сайта