www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Нашата история": Опасност Филиз да стане алкохоличка

Оценете статията
(1 vote)

 

Баръш ще трябва да даде обяснение на Филиз. Казва, че при запознанството си с Филиз той искал забавление и сега възнамерява да се върне при семейството си. Филиз е решена да отмъсти.

Хикмет вижда Джемил, когато се прибира в къщата на Баръш приятелката си. Настъпва скандал заради Филиз и Баръш Хикмет с удоволствие гони Полицая. Филиз си изпуска телефона, когато слиза от колата на адвоката. Тюляй научава от Селим, че са открили Баръш, обаче той се оказва женен и има дете.

Филиз толкова е отчаяна, че решава да се напие. Адвокатът се мъчи да я отклони и да я закара в къщи. Момичето е много разстроено, изпитва сериозна чувство за вина. Тюляй внимава Филиз да не се отдаде на алкохолизъм и да заприлича на баща си. Мафиоътт е искал да раздели двамата влюбени и затова е вкарал Филиз в затвора.


Тюляй, на другия ден, се отправя да събуди Филиз, но тя е изчезнала. Фикри се кара на дъщеря си. Филиз е сигурна, че трябва братята и сестрите й да тръгнат заедно с нея и да се върнат в квартала. Тюляй забелязва, че един мъж носи някакъв предмет на Чичек.

loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 187 посетителя в сайта