www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Кой лъже безсрамно и кой е влюбен до уши?

Оценете статията
(0 гласа)

Йълдъз продължава да забълбуква Халит, че е влюбена в него, и че не го намира за възрастен, и че изпитва истински чувства към него. Тя му заявява, че не е намерила никаква отрицателно качество в него. Тя лъже Халит, че Ендер си измисля историята за нея, а всъщност, тя е едно невинно момиче, което е влюбено в него. Йълдъз почва да плаче и Халит е превзет. Халит, я успокоява, че тя не е виновна за нищо, а истинската виновница е Ендер. Тя устройва живота си върху кули от лъжи,  Йълдъз е едно честно момиче. В разговора си със своята  приятелка Йълдъз започва да се притеснява, че се замесила в някаква история, която може да предизвика съмнения в Халит да не пожелае да се ожени за нея.

Йълдъз има план, с който се надява да накара Халит да ревнува.  Нейната приятелка не е съгласна с Йълдъз. Но тя има добре изградена стратегия. Първо ще го накара да ревнува, а след това ще се изкара невинна.

Приятелката на Йълдъз води братовчед си при нея на гости.  Ендер казва на брат си, че ще унищожи Йълдъз, а той има за задача да намери нейното слабо място. Лал се чуди как да накара Алихан в сериала "Опасно изкушение" да се ожени за нея, тя получава съвети от близки свои хора съвет да му даде време. Лал е сигурна, че живота на Алихан се появила някоя друга. Алихан се разбира със Зейнеп да не се виждат повече извън офиса след като прекарват заедно няколко часа в Антакия.

На другия ден  Зейнеп споделя с Йълдъз, че е влюбена в Алихан. Братът на  Ендер опитва да научи тайни за живота на Зейнеп и Йълдъз от съседката клюкарка. Зехра се опитва да се свърже с доктор Синан, но се оказва че  той е зад граница. Зехра иска да се устрои среща  със Синан и моли секретарката  да и се обади, когато се върне.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 166 посетителя в сайта