www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Да беше те убил Халит!

Оценете статията
(0 гласа)

Йълдъз продължава да играе номера  на Халит  като уж случайно се среща с него в офиса и той и предлага  да я закара  вкъщи.  Йълдъз му е подготвила клопка. На излизане я чака братовчед  на приятелката й . Йълдъз му казва, че ще се видят  по-късно. Халит е сломен, смаян гледа как Йълдъз се целува с братовчеда на приятелката й. Халит си спомня как тя му е казала, че не се нуждае от случайни срещи, тя иска нещо сериозно - мъж, семейство и деца, отново Йълдъз има водеща роля в сериала "Опасно изкушение" .

Йълдъз благодари на Сердар, че са устроили този театър на Халит. Казва, че след като Шенгюл го е помолила, той с удоволствие се отзовал на нейната идея. Йълдъз пита сестра си,  кога ще се жени за  Алихан, защото тя се приготвя скоро да направи сватба с Халит. Ще успее ли Йълдъз да примами Халит в сериала "Опасно изкушение"?

Ендер се вълнува дали брат й е успял да научи нещо от съседите. Той обаче отговаря отрицателно, че засега не е успял да намери нищо важно.  Ендер се хваща за факта, че Йълдъз  има сестра. И живее с нея. Ендер дава идея да започнат през сестра й да действат срещу Йълдъз. Ендер дава наставления на брат си да продължава да действа напористо в сериала "Опасно изкушение".

Ендер си спомня как Халит й е крещял,че неговата жена не може да ходи посред нощ  с чужди мъже. Тя си припомня как Халит й е казал или ще подпише за развод или сина й  ще научи каква жена е тя.  Халит й съобщава, че ще се върне в бедния район, откъдето е дошла. Той е подготвил дом, и е платил шест месеца напред наема. Най-добре е  да си намери работа, за да може да се издържа.


Синан се обажда на Ендер. Тя е бясна,че той едва сега я е потърсил, за да се поинтересува какво се е случило с нея.  Ендер му заявява, че Халит не е трябвало да нарежда  на хората си да го бият, ами трябвало е  да го убият. Ще останат ли заедно Ендер и Синан в сериала "Опасно изкушение"?

loading...

Последна промяна на Понеделник, 26 Юли 2021г. 21:08ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 190 посетителя в сайта