www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 02 Август 2021г. 18:12ч.

"Опасно изкушение": Хоп и предбрачен договор и за Йълдъз!

от
Оценете статията
(0 гласа)

Майката на Зейнеп и Йълдъз пристига за сватбеното тържество на Йълдъз. "Значи  ти ще се жениш за милионер. Излезе много умна моята дъщеря", казва на Йълдъз майка й. Майката пита къде ще бъде сватбата. Йълдъз отговаря, че ще бъде в тесен кръг. Тя се изненадва, че няма да е пищна на сватбата.

Докато Йълдъз изпробва новата си сватбена рокля се появява Ендер.

Дамата казва на Йълдъз: "Признавам че добър план си изготвила. Това е най-голямата ти грешка, Йълдъз". Йълдъз е уплашена и търси помощта на продавачката. "Пази се  от мен, ще съм до теб като дихание",  изсъсква Ендер Тя откъсва цветето от булчинската  рокля на Йълдъз и го стъпква с крак. Йълдъз се развиква търсейки продавачката за подкрепа, докато Ендер напуска булчинския магазин.

След два дни

 

Подготвят стайлинга на Йълдъз.  Халит се опиянява от красотата й. Казва, че е най-красивата булка, която е  виждал досега. В този момент Халит й поднася писалката, с която да подпише предбрачния договор. Йълдъз  е стъписана.  Тя подписва брачния договор силно притеснена. Тя го подписа без да го прочете и слиза при гостите, но се чувства много объркана. Ендер се готви за отмъщение, казва на брат си, че няма да остави нещата така. Тя нарежда на Джанер да замине в Бурса, за да разбере повече за миналото  на Йълдъз.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 215 посетителя в сайта