www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Вятърничав": Азизе научава истината за Хазар

Оценете статията
(3 гласа)

 

Насух казва на Азизе, че техния син не е загинал и това е Хазар. Силно смутена, Азизе припада, а Насух тръгва да я спасява. Мирян е предупреден от Есма, че Азизе подготвя нов план за отмъщение.

Махмуд намира Хазар и по заръка на Господарката си, го отвежда на уреченото място и предизвиква пожар. Азизе успява да дойде в съзнание и бърза да телефонира на Махмуд да не върши това, което тя му е наредила, но не успяла да се свърже с него. Ужасена тя отива към къщата и успява да счупи ключалката и да изведе Хазар. Целите ръце на Азизе са обгорени и тя не може да го освободи от въжетата. Идва Махмуд и й помага. Хазар взема на прицел Азизе, но се появява Насух и успява да го спре. Хазар не разбира какво се случва, но Азизе го уверява, че в бъдеще няма да наврежда на неговите роднини.

Азизе и Насух разговарят. Насух й споделя, че по време на пожара е успял да спаси тяхното дете, но до него достига информация, че тя е загинала. Той се е измъчвал месеци наред, че я е изоставил в пожара. Споделя, че майка му му е наредила да се ожени, за да има кой да гледа детето. Азизе има една молба към Насух, тя му казва да не споделя нищо пред Хазар. А тя от своя страна, ще се опита да спечели благоразположението му.


loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 435 посетителя в сайта