www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Юмит е арестуван

Оценете статията
(1 vote)

Мюневер се обажда на адвокат с предложение, че ще получи много пари, ако успее да фалшифицира документа за наследството. Юмит открива, че Емир звъни на Фериде, притиска Фериде с въпроси, какво скрива от него. Фериде е принудена да признае истината, че Емир е разбрал, че Юмит носи цялата отговорност за смъртта на Хикмет.

Юмит се готви да удари Фериде, когато се позвънява на вратата. Йозлем стои на вратата, а Юмит е изненадан да я види. Той се нахвърля върху нея и я обвинява, че тя е вече доверено лице на Емир. Гони я от дома си, тя обаче не желае да тръгва. Юмит и казва, че заминават с Фериде. Тя потвърждава, че ще отпътуват от Истанбул, като се готвят да започнат нов живот.

Мюневер информира Кемал, че адвокатът е готов с фалшив документ за наследство. Нарин успява да вземе кредит, който да помогне на Кемал да наеме кантора. Мюневер и Кемал се срещат и очакват да видят адвоката. Нарин идва и отвежда Мюневер и Кемал в адвокатската кантора която тя е наела. Фериде и Юмит се готвят да отпътуват, но идва полиция и арестува Юмит за убийство.

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 419 посетителя в сайта