www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Юмит отвлича Фериде и Нарин

Оценете статията
(2 гласа)

 

Емир отвежда Юмит в изоставено помещение, той смята да  накаже  човека, който му нанесе толкова много беди. Емир иска от Юмит да си признае всичко. Юмит не дава тези отговори, които Емир иска от него. Юмит тръгва да бяга, но Емир го хваща и му казва че няма така лесно да се измъкне от ръцете му. Емир му нанася няколко силни удара, но Юмит успява да се измъкне, и Емир отново го достига. Емир му нанася побой и му казва, че трябва да получи заслуженото за всички престъпления. Емир има намерение да отмъсти за смъртта на баща си и за всички издевателства, които той е  извършил над Фериде.

Нарин отива на преглед при лекар, за да разбере, какъв е пола на бъдещото й дете. Лекарят отговарят, че е възможно да научи името на пола на бебето. Тя се връща вкъщи. За нея и Кемал това е много вълнуващ момент. Фериде е съгласна, че Юмит е извършил много жестоки постъпки и Емир е бил прав, когато й казвал да внимава с този човек. Сега тя много съжалява за всичко и особено за това, че не го е послушала.

Полицаите не могат да намерят, къде се намира Юмит.

В ръцете на Нарин случайно попада видеозапис, който компрометира Юмит. Тя звъни веднага на Кемал, за да го информира. Нарин разказва на Кемал, че с помощта на този видеозапис могат да унищожат Юмит. Но неочаквано някой напада Нарин. Тя пада и изпуска телефона. Кемал разбира, че с неговата любима се случило нещо. Нападателят казва на Нарин, че има много поздрави от Юмит.

Емир предупреждава Юмит, че веднъж го е пожалил, но втори път няма да има прошка.


Късно вечерта Нарин става свидетелка как неизвестни хора отвличат Фериде. Нарин решава да й помагне да се измъкне, но и самата тя попада в капана. Отвеждат Фериде и Нарин на среща с Юмит, той започва да ги снима с камера. Фериде му заявява, че проблемът му е тя, а Нарин няма никаква вина и да я пусне. Юмит обещава да разпитва само Фериде.


loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 467 посетителя в сайта