www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Халит попарва надеждите на Ендер!

Оценете статията
(2 гласа)

Ти можеш да ми бъдеш само любовница, казва Халит на Ендер, а аз ще запазя брака си". Ендер замисля как да го вкара в ситуация, в която той да изпита ревност. Тя е решена на всяка цена да си върне Халит. Халит решава да изпита Йълдъз и подготвя чек за 5 милиона, Йълдъз се договаря с бившия си съпруг Кемал, който в момента е неин шофьор, да й намери работа. Тя се захваща отново с ресторантьорски бизнес. Халит не е съгласен с тази ситуация.

Кемал я предупреждава че й готвят клопка с 5 милиона и в точния момент Йълдъз успява да реагира правилно като къса чека, който Халит й е дал. Завъртва се любопитна интрига с шофьора Кемал, който се оказва не това, за което се представя.


Той казва че ще напусне работа като шофьор в Имението, а това силно разстройва Йълдъз, която е започнала да възражда чувствата си към него. Тя не желае той да изоставя работата си. Той предлага, тя да тръгна с него, но въпреки страстната целувка, която Йълдъз дава на Кемал, тя все още не е готова да напусне удобствата си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 422 посетителя в сайта