www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Лъжкиня, между нас всичко свърши!

Оценете статията
(1 vote)

На един прием Кемал, бившият мъж на Йълдъз, изненадва всички от Имението, защото се оказва, че той всъщност е един преуспял предприемач, който навремето е бил изритан от меркантилната Йълдъз, защото е бил беден. Той се е амбицирал, за да докаже своите качества и се оказва, че доста му е провървяло. Кемал се представя на Халит и разкрива своята самоличност. Той също така разкрива, че е бивш съпруг на Йълдъз. Йълдъз не знае как да реагира, тя е безкрайно объркана и изплашена. Халит е не по-малко изненадан и ядосан от фактите, който Кемал предоставя.

Халит заявява, че всичко между тях е свършено. Йълдъз ще продължи да живее с него, но това ще бъде един фиктивен брак. Халит продължава да има любовна връзка с Ендер, за да потуши мъката от нещастния си брак. За благодарност, че Ендер се отзовава на любовните му щения, той й подарява по-голяма къща.


Алихан има нова любовна връзка, но продължава да мисли за Зейнеп. Зейнеп не може на направи своя избор. Кой е по-добрия вариант за нея - Алихан или Джем. Алихан ще предприеме изненадващо действие, за което никой не знае. Как ли ще реагира Зейнеп?

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 23 Септември 2021г. 20:07ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 435 посетителя в сайта