www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 24 Септември 2021г. 16:33ч.

"Опасно изкушение": Мръсен номер на Йълдъз

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Йълдъз иска Кемал да се махне от Имението и нарежда на Халит да го изгони. Ерим обаче е на друго мнение и се застъпва за Кемал. Зерин е със Зехра и Лила в заведение, където се засичат с Джем и Зейнеп. Те наблюдават с ненавист двойката. Зейнеп е притеснена от този факт. Джем я окуражава да не обръща внимание.

Кемал разказва на свой познат за трудностите, които среща и отношението на Йълдъз. Той коментира факта, че вероятно на Йълдъз й се налага да плаща висока цена за осъществените си желания.

Зехра е ядосана от факта, че на Зейнеп се налага да остане за няколко дни при сестра си. Ендер е с амбиции да се върне като господарка в Имението. Тя е решила да използва контактите си с Алихан и чрез него да се върне и да започне работа в компанията на Аргун.

Кемал се интересува от живота в Имението. Ценна информация му дава Ерим. Джем е възхитен от Зейнеп и споделя своята радост с Алихан. Алихан едва съдържа гнева си. Халит научава, че бизнесмени се интересуват от Ендер... Тази информация ще преобърне живота му в бъдеще. Алихан се среща с Хира и разбира, че двамата имат много общи неща и им е приятно да бъдат един с друг.

На вечеря в дома на Халит се случват неприятни неща и Зейнеп е обект на злостни атаки от страна на децата. Ендер постига нов успех в осъществяване на плана си за отмъщение като убеждава Халит да разреши на Зехра да работи заедно с нея. Йълдъз е вбесена и отново влиза в остри взаимоотношения с Халит. Йълдъз се мъчи да елиминира Кемал от Имението затова измисля коварен план. Тя оставя една своя гривна в колата като по този начин се стреми да го уличи в кражба, но за нейна изненада Кемал връща гривната. Йълдъз отново е върната в изходна позиция - как да разкара Кемал от Имението...


loading...

 

Последна промяна на Петък, 24 Септември 2021г. 19:09ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 375 посетителя в сайта