www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 24 Септември 2021г. 16:42ч.

"Опасно изкушение": Прелъстена, но не и изоставена!

от
Оценете статията
(0 гласа)

Алихан вече се отчаял и се опитва да свикне с мисълта, че няма да може да се помири със Зейнеп. Джанер се мъчи да предизвика Зейнеп да му сподели за личния си живот, разбирайки, че тя е нещастна с Джем. Зейнеп споделя с Алихан за новата си връзка, той е ядосан и учуден от факта, че Зейнеп мисли, че Алихан е обвързан с Хира. В разговор с Хакан Алихан доверява, че още изпитва чувства към Зейнеп. Бизнесменът е сигурен, че и Зейнеп изпитва чувства към него. Йълдъз привиква Кемал на таен разговор и се мъчи да го убеди да напусне Имението. Шофьорът й заявява категорично, че той е нейното наказание и ще стои там, за да го вижда всеки ден, а през това време ще живее с Халит, когото не обича.

Ендер прави удивителен план, чрез който кара Халит да ревнува и го завежда у дома си. Започва да го прелъстява, говорейки му за миналите времена. Халит се поддава на изкушението и спи с Ендер. Ендер се опитва да му внуши, че двамата са най-прекрасната двойка. Зехра забелязва, че баща й не се прибира у дома и жлъчно обяснява на Йълдъз, че ще има съдбата на бившите съпруги на Халит.

Любовта завладява напълно Джем и той поканва Зейнеп на мероприятие, организирано от Ендер. Зейнеп получава постоянно внимание и обожание от страна на Джем. Халит наблюдава бившата си жена Ендер, която пръска сексапил. Халит е обект на постоянни провокации от страна на Ендер, но той се стреми да я постави на мястото и като й казва, че това, че са прекарали една нощ заедно, е много голяма грешка. Но това е само началото и Халит ще променя мнението си  доста често в бъдеще...

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 421 посетителя в сайта