www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 24 Септември 2021г. 16:58ч.

"Опасно изкушение": Зейнеп получава предложение и...бяга!

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Партито е в разгара си. Зехра е убедена, че Хира и Алихан са влюбени. Зейнеп се чувства крайно неловко в компанията на Джем, решава да си събере мислите и като най-подходящо място избира тоалетната. Но след нея тръгва Алихан. Алихан се интересува защо тя е с Джем и си отговаря, че това е като реакция на заблудата, че той има връзка. Убеждава я, че и двамата не са щастливи заради своята гордост. Зейнеп го контрира, казвайки му, че е изгубила всякакво доверие в него. Но въпреки всичко, съжалява себе си, защото все още изпитва чувства към него. Алихан, като реакция на думите й, я целуват. За зла беда, свидетел на тази целувка става Зехра. И тук се случва нещо неочаквано - щастливият Джем решава да сподели с всички новината, че ще се сгодява със Зейнеп. Зехра се провиква, че е видяла Зейнеп да се целува с Алихан. Зейнеп побягва. Тя напуска събитието много разстроена. Йълдъз иска съдействие от Халит, за да успокои сестра. Кемал и Йълдъз тръгват да издирват Зейнеп. Кемал, обаче не пропуска да изрази съчувствието си, че Йълдъз живее с мъж, когото не обича. Намират Зейнеп край морето.

Събират се Кемал, Йълдъз и Зейнеп и разговарят за младежките си години в Бурса.

Зейнеп получава предупреждение от Халит да не злепоставя повече семейството му и да си подбира правилно мъжете, с които излиза.


Алихан и Джем имат сблъсък след като Алихан разказва на своя подчинен за връзката му със Зейнеп. Джем категорично заявява, че няма намерение да се отказва от Зейнеп. Джем се среща със Зейнеп и разговарят за отношенията на Зейнеп и Алихан. Зейнеп е откровена, но до определени граници, тя му казва, че не обича Алихан. В този момент Джем проумява, че тя няма чувства към него...Дали е така, предстои да разберем в новите епизоди на „Опасно изкушение“.

loading...
Последна промяна на Вторник, 28 Септември 2021г. 19:15ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 470 посетителя в сайта