www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 24 Септември 2021г. 17:10ч.

"Опасно изкушение": Две жени, влюбени в един мъж

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Зейнеп се мъчи да въздейства на Кемал като му казва да не се бърка в брака на сестра й. Алихан е на вратата и чува, че вътре, в стаята, със Зейнеп има мъж. Той е разярен, и изпълнен със ревност, си тръгва от дома й. Зейнеп се среща със Зерин. Споделя й, че Алихан не може да бъде мъж за сериозни отношения.

А на срещата си с Джем, Зейнеп разбира за категоричните му намерения, че няма да се откаже от любовта си към нея. Алихан е притеснен от поведението на Джем, който заявява, че ще се бори докрай, за да спечели Зейнеп...

Емир отново е в Истанбул. Този път той ще си търси работа в мегаполиса. А Зейнеп се вижда с Хира, която й разказва, че е влюбена в един мъж, който не подозира за чувствата й. От своя страна Зейнеп, пък, говори за своята нещастна любов. И двете засягат едни и същи мъж без да знаят това.

Емир решава да отиде в офиса на Зейнеп, а Алихан му предлага работа за изненада на Зейнеп. Ендер отново успява да спечели коз в ръцете си и Халит й предлага да подпишат договор за съвместна работа.


Дефне продължава да кръжи като сателит около Халит. Той издържа на набезите й и не се подава на съблазняването й. Кемал устройва ситуация, в която Йълдъз да ги види заедно - настъпва сериозна бъркотия и скандал. Халит се оправдава гузно, а Дефне издава Йълдъз, че тя краде пари от него. Халит е жестоко разочарован и си тръгва.Решава да преосмисли отношенията си с Йълдъз. Ще се стигне ли до развод?


loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 394 посетителя в сайта