www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 24 Септември 2021г. 17:20ч.

"Опасно изкушение": Годежен пръстен в джоба

от
Оценете статията
(1 vote)

Алихан се подготвя да направи предложение на Зейнеп. Той отива в дома й, а в джоба му има годежен пръстен. Зейнеп отново го отхвърля. Той споделя, че вече се уморил и ако този път тя не приеме предложението, всичко ще свърши. Зейнеп го изгонва, а Алихан се разплаква пред вратата. Но и Зейнеп не е безразлична и тя плаче безутешно. Алихан е дълбоко разочарован и депресиран. Решава, че това е краят и трябва да потърси нов път за себе си.

Халит има нужда от почивка и решава да се махне за известно време от Имението. Дефне информира Ендер за случващото се. Тя използва ситуацията и вкарва Халит отново в леглото си. А преди това Кемал й е докладвал, какво се е случило в Имението. Джанер много си допада с Емир, откакто той се премества от Бурса в Истанбул. Двамата се сприятеляват, но настъпва отново кризисна ситуация, когато във фирмата пристига Лила и Емир се влюбва в нея. Зейнеп иска да поддържа приятелски отношения с Алихан, но той й казва, че всичко е свършило и тя да си намери друг свой изповедник.


Кемал става довереник на Зейнеп. Зейнеп охотно му разказва за своите проблеми. Това не се харесва никак на Йълдъз. Халит продължава любовните си тежнения с Ендер. А Алихан кани Хира да се видят. Заражда ли се нов любовен роман?


loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 465 посетителя в сайта