www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Събота, 25 Септември 2021г. 18:21ч.

"Опасно изкушение": Хира и Алихан стават двойка, Зейнеп ги засича в интимна сцена

от
Оценете статията
(0 гласа)

Йълдъз започва работа, факт който ядосва много Халит. Светските дами иронично коментират тази  ситуация.

От очите на Ендер не  убягва желанието на Зехра да бъде по-близка с Кемал.

Джанер помага на Емир, за да  успее да се добере до Лила и да отидат  заедно на кафе.

Кемал информира Халид относно работата, която върши Йълдъз. Зейнеп става все по-близка и по-близка с Хира. Тя насърчава момичето да признае чувствата си пред мъжа, когото харесва.

Халит е бесен на Йълдъз. Той я извежда от заведението, където работи и я прибира вкъщи. Става голям скандал.  Ендер е информирана за развитието на събитията от Кемал.

Алихан и Хера отиват на вечеря с тях са  Джанер, Емир и Зейнеп. Зейнеп осъзнава какво се случва и е много натъжена. За  обща изненада Джанер успява да влезе под кожата на Зейнеп и да я утешава за всичко, което се случва. Той я убеждава, че не всичко е загубено и трябва да продължи да се бори за любовта си. Кемал успява да информира Зейнеп, че  Ендер и Халит й готвят засада. Халит ще й предложи чек за пет милиона, за да се убеди, че тя е златотърсачка, в което Ендер го уверява. Но Кемал я предупреждава да не приема - така и става.  Йълдъз скъсва чека.

Зейнеп набира сили и решава да отиде при Алихан и да му признае чувствата си. Тя звъни, на вратата се появява Хира, която е облечена с дрехите на Алихан. Става ясно, че двамата са прекарали заедно нощта. Появява се и Алихан, който се държи със Зейнеп като негова служителка. Зейнеп решава да потърси съчувствие при сестра си. В този момент сестра й благодари на Кемал, който й е помогнал да не попада в подготвената клопка от Ендер и Халит.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 445 посетителя в сайта