www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Събота, 25 Септември 2021г. 18:30ч.

"Опасно изкушение": Любовта се възражда - Йълдъз и Кемал имат чувства един към друг

от
Оценете статията
(0 гласа)

 

Кемал помога на Йълдъз да не попада в подготвената клопка от Ендер и Халит. Става ясно че двамата продължават да изпитват чувства един към друг. Йълдъз го целува и Зейнеп вижда това. Халит също е у дома, но не става свидетел на интимната сцена. Жената, която помага в домакинството на Алихан никак не е доволна от това, че той се вижда с Хира. Алихан споделя с Хакан, че той също изпитва угризения за  случващото  се с Хира. Той още съжалява, че е загубил Зейнеп, но ще продължава да се утешава с други жени.

Кемал възражда любовта си към Йълдъз. Двамата с Ендер преустановяват отношенията си, въпреки че Ендер го заплашва. Кемал отива при Зейнеп, за да се извинява за целувката, на която Зейнеп става свидетел в Имението. Зейнеп го убеждава да остави сестра й, за да не й провали  брака с Халит.

Зейнеп говори с двамата си приятеля Емир и Джем, че вече е изоставила Алихан завинаги. Джанер отива в офиса на Алихан и го порицава за неговото поведение. Той го вини за новата му връзка с Хира. Кемал и Йълдъз коментират отношенията си. Кемал убеждава Йълдъз, че не си струва да живее с мъж, когото не обича.

Зейнеп вижда Хира в офиса на Алихан и вече е решена отново да даде шанс на Джем. Ендер  разиграва нова клопка за Халит, тя има среща с влиятелен бизнесмен и организира малка катастрофа. Халит е изплашен, че  Ендер ще го замени с друг любовник и демонстрира сериозна ревност.


Алихан е оставил в спалнята пръстена, който беше подготвил за Зейнеп. С него той се готвеше да й направи предложение. Хира го вижда и решава, че този пръстен е за нея. Двете двойки – Алихан и Хира и Зейнеп и Джем се засичат в едно заведение. Ситуацията е много деликатна. Зейнеп се овладява, Джем я подкрепя.


loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 401 посетителя в сайта