www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Събота, 25 Септември 2021г. 18:38ч.

"Опасно изкушение": Зехра започва да се влюбва в Кемал, какво ще каже Йълдъз?

от
Оценете статията
(0 гласа)

Зейнеп вижда Хира в офиса на Алихан и вече е решена отново да даде шанс на Джем. Ендер  разиграва нова клопка за Халит, тя има среща с влиятелен бизнесмен и организира малка катастрофа. Халит е изплашен, че  Ендер ще го замени с друг любовник и демонстрира сериозна ревност.

Алихан е оставил в спалнята пръстена, който беше подготвил за Зейнеп. С него той се готвеше да й направи предложение. Хира го вижда и решава, че този пръстен е за нея. Двете двойки – Алихан и Хира; Зейнеп и Джем, се засичат в едно заведение. Ситуацията е много деликатна. Зейнеп се овладява, Джем я подкрепя.

Зехра има отново лош ден и се напива, но Кемал я спасява от конфузна ситуация. Зехра е привлечена от Кемал и тя го моли да бъде близко до нея. Появява се и Йълдъз, а Кемал се опитва да я целуне отново, но този път Халит се появява и Йълдъз се спасява от неприятната ситуация навреме.


Зейнеп запознава Йълдъз с Хира.

Хира разказва на всички, че скоро й предстои годеж, но Йълдъз я сваля на земята. От своя страна Зейнеп й пожелава щастие. Йълдъз се дразни от Хира и се опитва да успокои сестра си, когато Хира си тръгва. Появяват се Емир и Лила, които са заедно. Но Йълдъз и Зейнеп ги предупреждават да внимават, защото Халит и Алихан няма да са съгласни с тяхната връзка.


loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 378 посетителя в сайта