www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Не ме оставяй": Емре е прострелян

Оценете статията
(2 гласа)

Тарък губи съзнание, терористите откриват къде се намира Емре и Юмер. Емре решава, че е най-добре да се предаде, за да предпази Юмер. Юмер бяга. Настъпва критична ситуация, при която Емре е прострелян.

Зейнеп получава информация от служител на Червения полумесец как да достигне до полевата болница. Зейнеп намира Юмер и той вижда, че това е жената от снимката, която Емре държи в себе си. Юмер казва на Зейнеп, че Емре е жив.

Съла иска от Мелтем да проведат разговор, но не успяват, защото той е прекъснат от Севда. Мелтем е залята с горещ чай. Севда предупреждава Съла да не й се пречка и да не си прави илюзии да наврежда на нейния баща. Бусе звъни на Мелтем и й казва, че Тарък е пропаднал безследно. Мелтем тръгва към Анкара.

Арзу и Сехер научават от Джингис, че тялото на Емре е толкова наранено от взрива, че не могат да го разпознаят и затова ще правят ДНК тест. Рюстем е заблуден от Севда, че Съла ще информира полицаите, че той е предизвикал катастрофа, за да го прати в затвора. Рюстем пребива Сала и копае гроб за Таръг. Терористите искат от Емре да научат мястото на скритото оръжие. Зейнеп се добира до къщата където е отведен Емре, тя е готова да го спаси, но терористите я хващат и я заключват в една стая.


loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 362 посетителя в сайта