www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Парла се отказва от Керем

Оценете статията
(1 vote)

Годежния пръстен вече е на мястото си преди още Шафак да се е усъмнил че Алев го е взела.

Шафак решава да предприеме решителен ход.  Той пише съобщение до Жулиде. Той й определя среща. Жулиде си мисли, че на тая среща Шафак ще и каже, че се е сгодил за Алев, но все пак тя е готова да се види с Шафак. След като Парла отказва да се омъжи за Керем, Маджиде я кани в имението, за да разбере каква е причината. Шафак и  Жулиде не се виждат. Но преди това Жулиде разбира за предстояща сватба на Алев и Леман...Тя решава да не отиде на среща с Шафак.

Шафак е много ядосан, докато чака Жулиде. Обзема го разочарование - той е искал да й даде пръстена, а тя не идва. Краят настъпва. Жулиде и Шафак се разделят без Жулиде да разбере, че той е искал да й предложи да се омъжи за него.

Парла вече е в Имението. Маджиде е причина затова. Хюмейра и Керем са недоволни. Керем е бесен и казва на майка си, че ще напусне Имението. Керем и Махир имат един и същи баща.

Къймет е притеснена че Керем и Аслъ са станали много близки и може би ще има сватба между тях. Това тя заявявана пред Парла, която решава, че ще се откаже от желанието да спечели Керем.

 

Къймет продължава да се държи отвратително с Мелек и Елиф. Двете се въздържат и не казват на Маджиде какво се случва. Чувства се промяна в поведението на Бирдже към Акън, която е решила да му признае чувствата си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 482 посетителя в сайта