www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Хира напада Алихан и отвлича самолета, Йълдъз е бременна, този път истински

Оценете статията
(1 vote)

Хира и Зерин не се спират да клюкарят Зейнеп. Те се чудят как да ги разделят. Йълдъз, обаче отмъщава на Ендер като вкарва в леглото си Халит и дразни Ендер със снимка. Ендер решава да накара Айсел да сложи хапче в напитката на Йълдъз. Тя е убедена, че Айсел ще изпълни желанието си. Хира не престава с провокациите си срещу Зейнеп. Тя увещава персонала на един магазин да изгонят Зейнеп. Момичето преживява унижение, а от своя страна Алихан наказва персонала. Алихан уволнява Емир, но той му благодари, че е могъл да работи за него.

Ендер е много щастлива, защото успява да докаже, че Йълдъз лъже за бременността си. Кемал продължава с ухажванията си на Зехра, а Йълдъз ревнува силно от тази ситуация.

Хира продължава да преследва Зейнеп и Алихан да им причинява различни проблеми. Ендер издава Йълдъз пред Халит, че тя не е бременна. Халит, за да докаже какво се случва вика медицински лица, които да вземат кръв от жена му.


Хира подготвя ужасяващо злодеяние, тя влиза в самолета на Алихан и успява да обезвреди пилота и ранява Алихан. Самолетът изчезва от радарите, всички са в шок и се страхуват за живота на Алихан.

За голямо щастие и изненада на Йълдъз става ясно, че тя е бременна. Халит отново се настройва зле срещу Ендер, защото го е излъгала. Всички от семейството на Алихан са в голямо безпокойство.

Те се притесняват за живота на младия бизнесмен.

loading...

Последна промяна на Сряда, 20 Октомври 2021г. 18:32ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 419 посетителя в сайта