www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Мъртвото бебе

Оценете статията
(1 vote)

Зейнеп и Алихан отиват на летището и виждат, че Алихан излиза невредим от самолета. А Хира е арестувана. Алихан разказва как е успял да накара Хира да се предаде.

Емир започва работа при Халит. Бизнесменът не знае, че служителят му излиза с неговата дъщеря.

Халит е вече напълно убеден, че Йълдъз е бременна. Халит се нахвърля върху Ендер и я обвинява, че се опитва да интригантства между него и Йълдъз. Той казва, че скъсва всякакви отношения с нея. Но Ендер има други намерения. Тя разговаря с Кемал и му обещава да го сближи със Зехра, ако той работи на неина страна.

Халит и Емир не се харесват.

Йълдъз се надява, че Халит ще промени отношенията си към нея заради бременността. Момичето е убедено, че очакването на бебето ще успее да ги сближи. Но Халит си остава студен и несъпричастен към нея.

Кемал отново се опитва да се сближи с Йълдъз, но безрезултатно. В Истанбул пристига Ирем - братовчедка на Йълдъз и Зейнеп от Бурса. Има тържество по случай спасяването на Алихан на това тържество тя се явява със своето първо сценично поведение. Хакан забелязва Ирем и се влюбва в нея.


 

След като Емир работи в офиса на Кемал. Лила все по-често и по-често се задържа във фирмата. Асуман пристига от Бурса. Тя се настанява в Имението и започва да тормози всички със своите вещерски практики. Никой не е очарован от нейното присъствие. Йълдъз кара Халит да я придружи до болницата, където да я прегледат. Той отказва. При прегледа обаче се оказва, че бебето е мъртво. Йълдъз решава да скрие този факт от всички.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 463 посетителя в сайта