www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Каква е истинската причина Къймет да върши всички злини?

Оценете статията
(2 гласа)

Когато Мелек намира липсващата страница от тефтера, тя разбира какъв е проблемът на Къймет и осъзнава, че е направила всички злини, за да не  дели наследството. Сега се разкрива, че Къймет иска да елиминира нея и Елиф, така че Маджиде да не участва в наследството. Мелек, която е решила да не уведомява Къймет, че знае истината, занася липсващата страница на Маджиде и й казва, че Мелек е тя самата. Какво ще направи Маджиде, когато разбере, че Мелек и Елиф, които тя търси от месеци, всъщност са до нея?


Маджиде, която разбира, че Мелек и Елиф са съвсем близко до нея, е силно изненадана. Удавена в сълзи, Маджиде разказва тази ситуация на семейството си. Фактът, че Мелек и Елиф всъщност са членове на семейството, прави всички щастливи, освен, разбира се, Къймет. И Керем, и Хюмейра прегръщат Мелек и Елиф с голяма любов. Къймет, става много напрегната,  докато гледа тяхното щастие. От друга страна, Мелек тръгва след истинския син на Къймет. Мелек, която се среща с Махир и му разказва за нейните съмнения, не знае, че човекът, когото търси, е пред нея. Къймет прави хитър ход с Рана, който ще шокира семейство Хактанър. Каква е лошата изненада на Къймет?


 

Къймет успява да получи дял от акциите на компанията. Пристигайки в имението, изпълнен с желание за отмъщение, Керем обяснява на семейство Хактанър, че компанията е фалирала и те вече нямат никакви активи. Чувайки това, Къймет  се наслаждава. Левент пък тръгва след сина на Къймет. Виждайки, че Керем е в трудна ситуация, Махир иска да подкрепи брат си. Махир, който не иска повече да крие самоличността си, признава, че е истинският брат на Керем и Хюмейра. Какво ще направи семейство Хактанър  чувайки тази новина?

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 145 посетителя в сайта