www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Не ме оставяй": Зейнеп решава да се самоубие

Оценете статията
(0 гласа)

Арзу е пред дома на Хюлия и моли Зейнеп да изтегли жалбата си. Хюлия е категорична, че няма да я допусне до Зейнеп. Но тя се вижда пред дома и разговаря с нея. Хюлия ги вижда и прави сериозен скандал на Зейнеп. Бора лицемерничи и казва на Зейнеп, че това е нейна работа дали да изтегли жалбата. Хюлия се подвежда и приема бора като един много отговорен мъж.

Настаняват Емре в болница след като е пребит в килията. Мелтем на всяка цена е решена тя да представи самостоятелно колекцията си и гони манекенките. Керем иска Съла да участва в снимките. Тя се съгласява, но Тарък е крайно недоволен.

Бора и Зейнеп посещават полицията и Зейнеп оттегля жалбата си. След това отиват в болницата. Зейнеп се вижда с Емре. Керем съобщава на Мелтем за своята любов към Съла,а Каймет е доволна от това, че Съла може да стане съпруга на Керем.


Емре и Зейнеп разговарят и тя му споделя по нареждане на Бора да го информира, че бебето е на Бора. По този начин Бора се надява Емре да се откажа от Зейнеп. Емре е много разочарован.Емре изразява съмнение за бъдещето си със Зейнеп. Емре е освободен.

Ведат иска да отдалечи Джансу от Емре и затова я заключва в дома, но тя извикала специалист, който да я освободи.

 

Зейнеп е готова на всичко само и само да приключи с мъката която изживява. Тя решава да се самоубие. Бора спасява Зейнеп. Тя преживява сериозен стрес и получава кръвоизлив. Бора се надява, че тя ще загуби бебето.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 292 посетителя в сайта