www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Не ме оставяй": Зейнеп получава кръвоизлив

Оценете статията
(0 гласа)

Бора и Зейнеп посещават полицията и Зейнеп оттегля жалбата си. След това отиват в болницата. Зейнеп се вижда с Емре. Керем съобщава на Мелтем за своята любов към Съла,а Каймет е доволна от това, че Съла може да стане съпруга на Керем.


Емре и Зейнеп разговарят и тя му споделя по нареждане на Бора, че бебето е на Бора. По този начин Бора се надява Емре да се откажа от Зейнеп. Емре е много разочарован.Емре изразява съмнение за бъдещето си със Зейнеп. Емре е освободен.

Ведат иска да отдалечи Джансу от Емре и затова я заключва в дома, но тя извикала специалист, който да я освободи.

Зейнеп е готова на всичко само и само да приключи с мъката която изживява. Тя решава да се самоубие. Бора спасява Зейнеп. Тя преживява сериозен стрес и получава кръвоизлив. Бора се надява, че тя ще загуби бебето.

Джансу е решена да се види с Емре. Тръгва към полицията, но там разбира, че Емре е освободен. Тръгва към дома му. В този момент Емре уверява Ведат, че няма да я напусне. Джансу чува разговора.

Бусе и мелтем готови да навредят на Съла, за да  прекъснат връзката й с Керем.

Зейнеп след като получава кръвоизлив търси Аслъ. Тя, заедно със Садък идват в дома й, за да й помогнат и да я закарат в болница. През това време Бора се колебае дали да помага на Зейнеп или да я остави и тя да загуби детето. Какво решение ще вземе Бора?

loading...

Последна промяна на Вторник, 25 Януари 2022г. 15:39ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 130 посетителя в сайта