www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Бизнесмен твърди, че бившата приятелка на Къванч Татлъту е правила аборт от него, заради ревност

Оценете статията
(0 гласа)

Гост на програмата на Ал Сана Хабер беше известният организатор и основател на Best Model of Turkey и Best Model of The World Еркан Озерман. Озерман, отправи обвинения срещу Мис Свят Азра Акън и Къванч Татлъту, избран за най-добър модел в света за 2002 г., който беше и неин приятел за известно време.

Озерман разказа за шокиращите факти от живота на Къванч и Азра. Описвайки периода, когато са били двойка, той казва: „Не бих я оставил да живее спокойно, заради мръсотията и клеветите към Къванч, щях да я заключвам, за да не може да излиза или да я държа на улицата. Държеше се е неморално. И какво направи с детето? (Забележка: говори за аборт) Причината за всичко е ревността.


Тя живее в Амстердам. Човекът работи в Париж. Вика му: „С кого спа днес, с кого се събуди?“ И започва да плаче. Човекът става, качва се на влака и се вози 2,5 часа, за да отиде при нея. Той пропусна ревюто заради Азра. Тук не мога да обясня всички лъжи, които бяха насочени срещу Къванч...”, разказва той.

Сейхан Сойлу се включи в разговора и отбелязва: „По това време тя каза, че е гей, нали?“ Озерман коментира: „Азра го клеветеше от страх да не го загуби.

Когато той се умори от всичко, я напусна, тя реши да съсипе живота му, оклевети го, създаде му образа на гей, страхувайки се да не го загуби.


Припомняме, че поради предишни изказвания на Еркан Озерман в предаването "Страница 2", Къванч и Азра, които отдавна имат семейства и отделен живот, заведоха дело. Изглежда обаче на възрастния шоумен не му пука и кръстоносният му поход продължава.

loading...

Последна промяна на Вторник, 25 Януари 2022г. 16:46ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 144 посетителя в сайта