www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Тестът е отрицателен

Оценете статията
(0 гласа)

Кая прави  ДНК теста, без Ендър да знае, четова я подлудява. Междувременно Йълдъз се опитва да докаже, че Ендер и Кая са имали връзка в миналото и иска да я изгони от компанията! Алихан и Зейнеп вярват, че най-накрая са намерили щастието си, но срещата на Ендер и Мустафа, който е останал без пари, ще промени целия ход на събитията. Йълдъз ще направи всичко възможно Ендер да отговори за действията си. Мустафа полудява. След като всички врати са затворени за него, той взема ужасяващо решение, което ще промени живота на всички.


Излизат резултатите от ДНК тест. Кая е съкрушен. Той разбира че Емир не е негов син. Ендер се появява и виждайки документа побеснява. Те се карат Ендер изпитва чувство за вина, защото знае как е скрила от Кая, че е родила дете от него и го е предоставила за осиновяване.

Зейнеп и Алихан са много щастливи те се радват на своя сватбен ден. Зерин, обаче, е леко недоволна. Случва се нещо непредвидено. Джанер и Зехра изживяват любовен роман.

Докато Алихан и неговата вече съпруга Зейнеп се радват на щастието си, Мустафа разбира къде живеят сестрите в Истанбул. Той отива под наем при Гюлсум. Когато сватбата приключва Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 264 посетителя в сайта