www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Вторник, 25 Януари 2022г. 20:25ч.

"Опасно изкушение": Ендер плаче и разказва тайната си на Джанер

от
Оценете статията
(1 vote)

Когато сватбата приключва и Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер. От това посещение, тя научава, че е имала нещастна любов с Кая, защото неговите родители не са я приемали. Йълдъз е придобила нова самочувствие и намеква на Ендер, че е наясно с нейния живот. Йълдъз предизвиква сълзи в очите на Ендер, тя се разплаква пред брат си и му съобщава, че е родила дете от Кая и го е дала за осиновяване. Джанер е готов помогне на сестра си и да се разправя с Йълдъз.


Емир е подмамен от Мустафа и се е забъркал с лихвари, които го издирват за неплатени дългове. Емир запознава Мустафа с Джанер и той успява да разбере ,че има неразбирателство между Ендер и Йълдъз.


 

Ендер си връща старите чувства към Кая даже печели на своя страна Тюлин, като по този начин спира теча на информация към Йълдъз. Тюлин издава и Йъдъз на Халит, който отново й прави грандиозен скандал. Мустафа открива начин как да изкара лесни пари, моли Джанер да го свърже със сестра му, казва на Ендер, че е убил бащата на Зейнеп.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 140 посетителя в сайта