www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Опасно изкушение": Ендер си връща чувствата към Кая

Оценете статията
(0 гласа)

Зейнеп и Алихан са много щастливи те се радват на своя сватбен ден. Зерин, обаче, е леко недоволна. Случва се нещо непредвидено. Джанер и Зехра изживяват любовен роман.

Докато Алихан и неговата вече съпруга Зейнеп се радват на щастието си, Мустафа разбира къде живеят сестрите в Истанбул. Той отива под наем при Гюлсум. Когато сватбата приключва Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер.

Когато сватбата приключва и Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер. От това посещение, тя научава, че е имала нещастна любов с Кая, защото неговите родители не са я приемали. Йълдъз е придобила нова самочувствие и намеква на Ендер, че е наясно с нейния живот. Йълдъз предизвиква сълзи в очите на Ендер, тя се разплаква пред брат си и му съобщава, че е родила дете от Кая и го е дала за осиновяване. Джанер е готов помогне на сестра си и да се разправя с Йълдъз.


Емир е подмамен от Мустафа и се е забъркал с лихвари, които го издирват за неплатени дългове. Емир запознава Мустафа с Джанер и той успява да разбере, че има неразбирателство между Ендер и Йълдъз.

Ендер си връща старите чувства към Кая даже печели на своя страна Тюлин, като по този начин спира теча на информация към Йълдъз. Тюлин издава и Йъдъз на Халит, който отново й прави грандиозен скандал. Мустафа открива начин как да изкара лесни пари, моли Джанер да го свърже със сестра му, казва на Ендер, че е убил бащата на Зейнеп.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 205 посетителя в сайта