www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 12 Май 2022г. 17:37ч.

"Опасно изкушение" Кая намира видеото, прогонва Шахика

от
Оценете статията
(3 гласа)

Йълдъз се грижи за Емир, защото той се разболява. Надир отива там за да разговаря с Йълдъз. Ендер решава да покани в дома си Емир и Лила. Там са Кая и Ийт. Шахика също се появява. А в това време полицията нахлува в казиното и задържа Йълдъз и Зехра. Така Ендер наказва Зехра и Йълдъз затова, че са я предали пред Халит. По време на вечерята Лила и Ийт се сдобряват, а Надир научава първи за щастливото събитие.


Халит и Лейла продължават да се срещат, разголени фотографиите бързо се намират в ръцете на Йълдъз. Момичето е съсипано от новото предателство на мъжа и и на Лейля, която я смятала за приятелка. Шахика е доволна и коментира с Надир, че Йълдъз скоро време може да се окаже в неговите ръце.


Йълдъз прави всичко възможно, за да разбере, как се развиват отношенията на Халит и Лейля и докъде са стигнали отношенията им. Междувременно Надир е при Кая и Едер дава им подарък - една картина Ендер научава, че Надир има връзка с жена, която обаче той умело скрива. Йълдъз научава, че Ерим е влюбен и го кара да разкаже всички подробности. Шахика все повече и повече губи позициите. Тя търси начин как да стане по-успешна и затова отново се доверява на Ийт. Кая се решава да отвори сейфа на сестра си, където намира видеото, което показва нападението на Ийт върху Ендер. Кая е доволен и казва на жена си, че техния син вече няма да бъде заплашван. Кая е бесен на сестра си и я гони завинаги от дома си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 153 посетителя в сайта