www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Вторник, 17 Май 2022г. 17:50ч.

"Опасно изкушение": Надир си има гадже, Ендер се активизира срещу Лейля

от
Оценете статията
(2 гласа)

Йълдъз прави всичко възможно, за да разбере, как се развиват отношенията на Халит и Лейля и докъде са стигнали отношенията им. Междувременно Надир е при Кая и Ендер дава им подарък - една картина Ендер научава, че Надир има връзка с жена, която обаче той умело скрива. Йълдъз научава, че Ерим е влюбен и го кара да разкаже всички подробности. Шахика все повече и повече губи позициите. Тя търси начин как да стане по-успешна и затова отново се доверява на Ийт. Кая се решава да отвори сейфа на сестра си, където намира видеото, което показва нападението на Ийт върху Ендер. Кая е доволен и казва на жена си, че техния син вече няма да бъде заплашван. Кая е бесен на сестра си и я гони завинаги от дома си.


Йълдъз прави всичко възможно, за да разбере, как се развиват отношенията на Халит и Лейля и докъде са стигнали отношенията им. Междувременно Надир е при Кая и Ендер, дава им подарък една картина. Ендер научава, че Надир има връзка с жена, която обаче той умело скрива. Йълдъз научава, че Ерим е влюбен и го кара да разкаже всички подробности.

Шахика все повече и повече губи позициите. Тя търси начин как да стане по-успешна и затова отново се доверява на Ийт.

Но след като Кая разбира за безчинствата на Шахика и я  изгонва.

Ендер е доволна, че Шахика страда. Тя събира Емир Йълдъз и Джанер, за да могат да озаптят Халит и новия му флирт с Лейля. Те изпращат разголени фотографии от телефона на Лейля на Кая. Ендер се сърди на Кая. Ендер отива в едно заведение и вдига скандал на Лейля.

loading...

Последна промяна на Сряда, 18 Май 2022г. 20:49ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 173 посетителя в сайта