www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Вторник, 17 Май 2022г. 18:02ч.

"Опасно изкушение": Йълдъз иска да елиминара Лейля от ръцете на Халит, но...

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Ендер и Йълдъз се обединиха и се опитват да се отърват от Шахика завинаги! Но Шахика няма да седи със скръстени ръце! Халит е твърдо решен! Той е готов да отвърне на Надир! В крайна сметка голям коз срещу Надир ще попадне в ръцете на Халит! Но Надир ще получи помощ от човек, за който Халит дори не би могъл да мисли!

След като Йълдъз дава снимката на Надир, за да спаси живота на Халит, апокалипсисът избухва в имението. За Халит не е трудно да разбере кой го е направил, единственият заподозрян е Ендер. Когато Ендер разбира, че е станала жертва на конспирация, тя ще насочи стрелите си към Йълдъз. Докато Ендер и Йълдъз се забъркват помежду си, Шахика тайно се придвижва към целта, която е набелязала.


Йълдъз  вижда, че Халит и Лейла се сближават. Единственият човек, който може да помоли за помощ, е Ендер. Ендер и Йълдъз измислят перфектния план да се отърват от Лейла. С Лейла ще се случат някои събития, след което тя ще си намери нов съюзник. От този момент ще започне съвсем различен период.

Завръщането на Зерин ще накара любовта на Ийт и Лила да промени посоката си. Йълдъз и Ендер се опитват да предприемат действия срещу Лейла. Лейла, с подкрепата на Шахика, ще се опита да удари Ендер и Йълдъз по старите им болни места!


 

Йълдъз смята, че е намерила начин да се отърве от Лейла. Но неочакваният ход на Лейла я шокира! Йълдъз се опитва да намери нови пътища. Шахика, от една страна, подготвя Лейла да постигне целта си, а от друга, тя търси начини да се сближи отново с Ийт.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 153 посетителя в сайта