www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Коя ще бъде избраницата на Виктор във финалния епизод на "Ергенът"?

Оценете статията
(0 гласа)

Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното шоу "Ергенът“. Една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта.

"Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи“, обяснява мотивите си Алекс. Решението й остави Виктор безмълвен, а Дениз и Виктория – изумени.

"Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!“, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Коя ще е дамата, с която Виктор ще иска да продължи взаимоотношенията си и в реалността, и дали тя ще получи дългоочакваното предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на "Ергенът“ по bTV.

loading...

Последна промяна на Петък, 20 Май 2022г. 14:58ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 158 посетителя в сайта