www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Къванч Татлъту в нов сериал "Ако кралят загуби"

Оценете статията
(0 гласа)

5 причини да гледате новия турски сериал "Ако кралят загуби"

Премиерата на новия многосериен проект е насрочена за 2022 г.

Това е един от най-очакваните турски сериали за годината, на който зрителите възлагат големи надежди. И има няколко причини за това. Психологическа драма е направена въз основа на книга, написана по истинска история. Автор на романа е Гюлсерен Будайджиолу. Писателката е популярна, както в Турция, така и в чужбина. Книгите й са попадали неведнъж в списъците на бестселърите. И сериалите, базирани на романи, неизменно показват отлични рейтинги. Определен плюс е, че писателката има диплома по психотерапия.


Известният сериал „Завинаги“, с Йозджан Дениз, е написан но нейна книга.

Тя успява перфектно да предаде менталните промени и страданието на главния герой. Зрителите се надяват, че сериалът няма да ги разочарова и скоро ще видят още един шедьовър.

Къванч Татлъту не се е появявал в главни роли в телевизионни сериали от дълго време, така че, феновете очакват с нетърпение нов проект от него.

Този път той ще трябва да се въплъти в сложен драматичен образ.

Сложен психологически роман на Гюлсерен Будайъджъолу.

Книгата, която е в основата на сценария, разказва историята на очарователен и уверен в себе си мъж, който е в състояние да завладее сърцето на всяка жена. Но всичко се променя, когато героят неочаквано се влюбва.

Зрителите обаче едва ли ще видят класическа любовна линия в сериала.

Психологическият роман е много по-сложен. Героят ще трябва да се обърне към психотерапевт и да разкрие всички тайни на подсъзнанието, от които толкова се страхува. Заедно с него публиката ще трябва да разреши най-сложните мистерии на ума.

Създателите вярват, че ще имат високите рейтинги

Въпреки факта, че все още няма дори точна дата на излизане на поредицата, мнозина вече прогнозираха отлични оценки за нея. Публиката е в очакване на нов проект по книгата на Гюлсерен Будайъджъолу, което означава, че вниманието им ще бъде приковано към екраните.

Екранизацията на романа на писателката сама по себе си е гаранция за успех.

 

Изборът на Къванч Татлъту за главната роля също позволява на създателите да разчитат на висок рейтинг. Къванч има милиони фенове и едва ли ще пропуснат нов високопоставен проект с негово участие. Ето защо се очаква успешна филмовата адаптация, рейтингите, на която едва ли ще са ниски.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 198 посетителя в сайта