www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сериали

Джулия среща Йълдъз и я обвинява за неприятностите с Аслан. Блондинката разкрива всичко на съперницата си относно Ендер. Селим поканва Зейнеп при себе си и иска да научи всичко за Кумру. Признава, че се среща с нея и я знае като Езги. Зейнеп му предлага да обсъдят нещата открито.

По време на пореден спор между Ендер и Йълдъз, Джанер организира игра, която успокоява обстановката. Йълдъз кани Доан, Джулия и Енгин на вечеря.

Селим увеличава натиска върху Кумру и единствената й утеха е баща й. На официално събитие Ендер представя новата си колекция бижута. Селим се появява на сцената и обявява, че е имал намерение да предложи на Езги, но тя се оказва измамницата Кумру. Дъщерята на Доан е злепоставена и изложена на присмех пред всички.

 

loading...

Седаи организира излизане със семейството на Йълдъз до ресторант, където ще слушат братовчедка му. Агресивен обожател на Асуман създава конфликт и всички прекарват нощта в полицейска станция, след сериозна схватка.

На следващия ден Йълдъз, децата и Асуман отиват при Джулия. Зейнеп известява Енгин за желанието си за развод и споделя новината със Селим. Йълдъз се конфронтира с конкурентката си, но е принудена да прекара време във фермата. Съпроводждайки сестра си до болницата, Емир среща Селим, но умело пази тайната на Кумру.


Посещението при Джулия се оказва неуспешно. Асуман сипва сънотворно в храната на Джулия.Всички са озадачени, след това от нейното поведение. Ден по-късно, Джанер заснема фермерката с Аслан и Ендер се присмива на нея. Селим става подозрителен и смята, че любимата му не е честна. Водейки Зейнеп на вечеря, забелязва Кумру да напуска имота на Доан.


Тя е готова да се открие, но страхът я възпира. В крайна сметка, Селим открива всичко за Кумру в мрежата и е толкова разгневен, че решава да отмъсти. Среща се с нея, разказва й истината за брака си и я подтиква да разкрие миналото си.Но Кумру ще го направи ли?

loading...

Доан e смазан от разкритието на връзката на Хандан и Селим. Той се опитва да уреди семейните си дела, предлагайки на Хандан работа в Лондон, с надеждата, че по този начин ще я дистанцира и ще защити Кумру. Хандан, обаче, не е лесно да бъде измамена. Тя разбира задните мисли на Доан и решава да разкрие тайните му.

Хандан майсторски използва трик и се добира до истината за връзката на Селим с дъщеря й.


Хандан, която разбира за новата връзка на Селим, става свидетел на това как той целува Кумру. Това я разтревожава, но същевременно я подтиква да разговаря с Доан и да бъде по-откровена отвсякога.


 

Йълдъз и Джулия продължават своята игра на котка и мишка, като Йълдъз променя тактиката си и решава да посети Джулия във фермата ѝ. Зейнеп и Селим продължават да се сближават, като помагат на бедно дете и споделят лични истории, разкривайки все повече за своите сложни преживявания.

loading...

Доан се среща със Селим, за да го опознае по-добре, а Енгин организира романтична вечер, където Зейнеп обмисля развода си с него.

Хандан се среща отново с любовника си и го целува на публично място. Доан научава, че бившата му съпруга е със Селим и, разстроен, излива болката си пред Кумру, като й заявява, че няма да допусне да я предават в любовта й. Казва й, че винаги може да разчита на неговата подкрепа.


Селим и менторът му напускат мястото, в което са се събрали.

Историята става все по-завладяваща и динамична, като всяко действащо лице се впуска в своя собствен сюжет и драма. Емир, преследван от своите чувства, получава благословията на Йълдъз да ухажва асистентката на Джулия, любовницата на Доан, въпреки че Йълдъз самата не е особено впечатлена от момичето.


Същевременно, Селим преодолява своите смесени чувства след срещата с Хандан и решава да представи Езги на родителите си. Семейните отношения се изпълват с напрежение, като майката на Селим, явна снобка, не скрива презрението си към Кумру, а самият Селим става предмет на семейни скандали.

 

loading...

Доан скоро разбира за новия човек в живота на дъщеря си - Селим, който изглежда изключително подходящ като бъдещ зет. Въпреки това, поведението на Кумру го изненадва. Същевременно, Хандан има свои планове за Селим, тя го иска завинаги и е в конфликт със Зейнеп.


Седаи, Джанер и Емир обединяват усилия и разследват Джулия. Разследването ги отвежда до фермата й.

Кумру разкрива на баща си истината за връзката си, а той я предупреждава за рисковете. Асуман също насърчава дъщеря си, докато Енгин получава тайнствени знаци относно Зейнеп.

Търсещите тайнствената Джулия, Йълдъз и Ендер, се натъкват на Доан, който е с нея и споделя своите притеснения относно Кумру. Джулия с успех го убеждава да подкрепи дъщеря си. Междувременно, Селим е готов за сериозна връзка, но Кумру скрива миналото си. Зейнеп организира среща с доктора.

 

Йълдъз е дистанцирана към Доан, въпреки че той иска развод от Ендер.

Селим и Зейнеп се обединяват, за да помогнат на семейство в нужда, и той планира вечеря за нея и близките й.

Йълдъз и Ендер се преобразяват в селянки, за да намерят Джулия и скоро успяват.

loading...

Кумру с голямо отговорност започва да се подготвя за сватбата си и при това иска да направи всичко сама. Йълдъз предлага на Кумру помощта си и иска да участва лично в това важно събитие. Когато Кумру започва да избира пръстени, нито един от тях Йълдъз не оценява по достойнство.


Кумру смята, че на Йълдъз просто не е лесно да се угоди. Когато Кумру отива да избира сватбено рокля и слага това, което ѝ харесва, Хандан изразява недоволството си относно ръкавите, които смята за излишни. Ендер пита Кумру какво ще каже за това? Кумру моли Хандан и Ендер да изберат сватбени рокли. Която от тях ѝ пасне повече, тя ще я облече. В крайна сметка това води до състезание между Ендер и Хандан.


 

Доан казва на Йълдъз, че има за нея още един сюрприз. Той ѝ дава пръстен и пита Йълдъз, ще се омъжи ли отново за него. Йълдъз веднага отговаря с "да". Всяка от героините изпитва своето щастие, но Джулия успява да излезе от затвора и е намислила да изпълни плана си за отмъщение.

loading...

Джулия идва в офиса на Доан и пита защо той не ѝ е звънял? Доан знае, че Джулия е виновна за всички беди. Джулия отговаря на Доан, че той е убиецът на брат ѝ. След това Джулия показва записи, получени от стари камери. Тя знае, че Доан се готви да се ожени за Йълдъз и казва да организират сватбата незабавно, в рамките на два дни. Той ще се жени не за Йълдъз, а за нея. Ако откаже всички ще разберат за деянията му. При условие, че Доан не се ожени за нея ще бъде изпратен в затвора.

След два дни, когато се събраха всички гости, Доан съобщи, че този брак не може да бъде сключен. Скоро се появи Джулия и, приближавайки се до Йълдъз, започна да ѝ съчувства. Тя се опита да обясни, че е незаменима, но Йълдъз не иска да го разбере. Йълдъз посъветва Джулия да запише всичко това в дневника си, докато плаче в затвора. Защото никой няма да има сили да я раздели с Доан. Скоро пристигнаха полицаи и арестуваха Джулия, тъй като тя е заподозряна в убийство.

Когато след тържественото събитие всички започнаха да идват на себе си, забелязаха, че Хандан я няма никъде. Героините започнаха да си спомнят, че са се веселили в клуба, но след това по някакви причини при тях се случват бели петна в паметта…

loading...

Джанер не може да си намери място, заради това, че Кумру  от дълго време не е у дома. В този момент Кумру се събужда и не разбира, къде се намира. Тя е в някакъв изоставен склад и до нея  стои Селим. Той каза, че е опитвал да говори с добро на Кумру, но от това нищо не излязло. Селим изисква Кумру да признае, че е бременна с неговото дете. Тя е унищожила целия му живот и сега се опитва да отнеме детето му, той няма да позволи това да се случи. Селим възнамерява да направи тест и няма да се успокои, докато лично не се убеди във всичко, което тя му обяснява.

Ендер започна да говори, че не е възможно да умреш с този, който вече е мъртъв. Доан, Хандан и Йълдъз не разбират какво се опитва да им каже Ендер с тези думи? Ендер отговоря, че ще поговорят утре, ако сега никой не я разбира.


Доан каза на Йълдъз, че е поканил Гюркан. Йълдъз разбра, че в това дело участват само мъже. Но тя иска жените също да присъстват в този ден. Доан разбра, че Йълдъз просто не иска той да си тръгва, но и да му го каже директно, че не може. Йълдъз отговори, че наистина не иска. Когато Доан се съгласи, то Йълдъз помоли Айсел да им донесе пирог вместо пистолет.

 

Сватбата на Йълдъз и Доан ще се проведе, сред  най-близките им хора...

loading...

Джанер започва да пита Ендер, дали разбира какво говори? Все още няма нищо такова: двамата с Кумру не чакат дете. Ендер отговаря, че тя ще става леля и това е нейно пълно право. Доан си спомня как дъщеря му е говорила за Селим и любовта си към него. Само че той не разбира, къде са  отлетели тези чувства? Кумру отговаря, че те просто искат да опитат да изградят отношенията си с Джанер.


Тогава Доан пита, дали те наистина са решили толкова бързо да  създадат дете? Йълдъз подкрепя Доан и тя смята, че това не се прави така. Кумру моли учтиво Йълдъз да не се меси в тези работи. Йълдъз отговаря, че Кумру може да прави каквото си пожелае. Тя е убедена, че по-късно Кумру ще разкаже всичко на баща си.

 

Йълдъз е принудена да влезе в конфликт с една жена, когато русокоската я моли да се премести на задната седалка преди предстоящото събитие. Йълдъз е много възмутена и говори за това, че е работила като куче. Полагала е всички усилия, за да живее като кралица, плаща данъци, помага на хората и т.н. и заслужава да седне на първия ред. След това тя пита жената, коя е тя, за да заема първите места? И какво е направила в живота си? Казват на Йълдъз, че тази жена е съпругата на министъра по туризма господин Тайфун. Йълдъз, Ендер и Хандан няма какво друго да направят, освен да се отправят към последните места в залата...

loading...

Страница 1 от 334

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 257 посетителя в сайта