www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ИМИТИРАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА СЕКС?

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 


Защо жената имитира оргазъм?

Жената имитира оргазъм, за да не унижи мъжа, за да подчертае чувството си към него или да прикрие користните си цели, подбудили я към близост. Днес се наблюдава разширяване сферата на имитация - симулра се не само оргазъм, но и далечните подстъпи към него, всичко, започвайки от възбудата. Т. е. жената подава на мъжа сигнал, че е възбудена, а в действителност не чувствува нищо. Такава информация се съобщава с движения на тялото, с характерни звуци, с учестено дишане.

Може ли мъжът да имитира желание за секс?

"Последен вик на модата" е мъжката имитация. Твърдите, че такова явление е немислимо? Е, при жената всичко е разбираемо: тя, да предположим, се страхува да не загуби мъжа си, бои се от конфликти с него и имитира оргазъм; или на нея са и приятни ласките на любовника и, тя държи на тази връзка и, оставайки студена, имитира наслада, за да не загуби приятеля й интереса си към нея.

За какво е нужна имитацията на мъжа?

Дълго време се смяташе, че мъжът пристъпва към секс с жената, движен само от половото влечение. Оказа се, че мъжете доста често се "разписат" при любовницата си.

Какви са причините да го правят?

Причина може да бъде например ревността.

Мъжът се бои, че жена му ще започне да му изневерява, ако не прави достатъчно често секс с нея . Самият той може да изпитва нужда от близост, да предположим, един път в седмицата, но извършва полов акт всеки ден.

Причина може да бъде и страхът от насмешка. Изведнъж жената може да каже: Повече не можеш ли? И той се старае да са доволни от него, за да го похвалят.

Друг път мъжът се старае да се състезава с някой приятел, който прави секс всеки ден. Сашо каза, че може шест пъти подред, а аз - само два; трябва да се направи всичко възможно, за да се "догони" Сашо.

Всъщност, нека си го кажем - и жената чувствува дали мъжът извършва с нея секс по желание или по необходимост.

 


 


 

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 212 посетителя в сайта