www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

РОЛИ В ЛЮБОВТА

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

От какво зависи една връзка да е успешна? Защо понякога съществува мълчалива съпротива, нещата зациклят на едно място и партньорите не успяват да осъществят себе си  и любовта им умира?

В любовта съществуват роли, които ние понякога не осъзнаваме. Ще започнем с  една от най-популярните роли, които «изпълнява» жената. Това е ролята на  ЖЕНАТА-МАЙКА. Тук ние в никакъв случай нямаме предвид жена, непременно имаща деца или пък възрастна жена. Това е просто условно алегорично обозначение. За жена от този тип най-много подхождат ласки, каквито може да осъществи дете. Тя иска нежно да прегръща своя партньор, да слага главата му на коленете си и да му роши косите. На нея и харесва, когато възлюбеният и е капризен, инфантилен. В интимната обстановка тя играе ролята на майка и на нея и е нужен партньор, играещ ролята на дете. Ние го наричаме МЪЖ-СИН.

Жените от тази категория са способни да спасят от отчаяниe мъже, които не са уверени в себе си, измъчвани от съзнанието за своето физическо несъвършенство. Та нали не всички са имали късмет да са атлети, красавци, някои са некрасиви, слаби, неудачници. Често те идват при психотерапевта на консултация, споделяйки: аз имам тесни рамене, аз съм страхлив, боя се от бандитите, не стоя до късно на улицата, не успях да защитя дисертацията си. Дали жените ще ме обичат? Ще ви обичат, момчета, ще ви обичат, важното е да попаденте на жена с характериологичните особености на типа ЖЕНА-МАЙКА.

Агресивният тип жена, Жената - дете, Жената от пасивно-подчинителен тип не са за вас.

 


 


 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 143 посетителя в сайта