www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ТАЙНИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ОРГАЗЪМ

(2 votes, average 5.00 out of 5)

 

 

Мъжете вече не се боят от женския оргазъм

Женският оргазъм вече не е сложен за мъжете. Да, повечето жени могат да постигнат оргазъм, освен ако не са болни или пък стресирани. Жените обикновено (но не само) могат да постигнат оргазъм от клиторна стимулация по време на секс, мастурбация или друг вид сексуални действия.

Жената може да получи оргазъм при всеки акт

Една жена на всяка възраст може да се постигне оргазъм по време на полов акт, независимо от опита си или любовника . Въпреки че повечето жени постигат оргазъм чрез полов акт, някои трябва да мастурбират или да извършат други клиторни стимулации, за да достигат до оргазъм. Някои жени имат слабо развит мускул, разположен на вагиналния отвор, факт, които им пречи да се постигнат оргазъм по време на полов акт. Укрепване на този мускул се постига, чрез  правене на Кегел упражнения (напрягане, след това облекчаване на мускула.) Женският оргазъм може да създаде усещане, че през цялото тяло преминава ток, оргазмът създава емоционално чувство на екстаз, на освобождаване или изтръпване на краката, лицето и ръцете.

Просто пуснете партньорът в себе си

Няма такова нещо като фригидна жена, която не може да се постигне оргазъм по различен начин. Има жени, с емоционални или физически проблеми, които пречат на способността им да достигат връхната точка, и тези въпроси трябва да бъдат разгледани от лекар или терапевт. Жените са по-склонни да достигнат оргазъм след като са били събудени с любовната игра, включително и чрез орален секс, вибратори и други секс играчки, или гледане на еротични филми. Комуникацията между партньорите води до по-добър секс. Говорете за това, което ви харесва, и го опитвайте. Най-важното е, да  се отпуснете и да не бързате. Не се притеснявайте за това, какво партньора си мисли, и ще имате ли оргазъм или, не. Просто го направете!

Местата за стимулация

G- точката създава силен вагинален оргазъм при някои жени, дори повече, отколкото клиторният оргазъм. Лекарите предполагат, че някои жени имат G-точка, а други не.

Отпуснете се и се забавлявайте

Релакс и забавление са в основата на многото секс и многото оргазми. Разберете, че сексът не е игра или конкурс, сексът е даване и получаване на удоволствие. Потопете се в момента и се насладете на голямото О.

 

 


 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 129 посетителя в сайта