www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

КОРГАЗЪМ

(3 votes, average 3.67 out of 5)

 

 

Какво представлява коргазъм?

Коргазъм идва от съчетанието на думите корем и оргазъм.Тоест натоварването на коремните мускули с упражнения като коремни преси и лицеви опори може да ви достави невероятно сексуално удоволствие, придружено с бурен оргазъм. Нещо като приятен страничен ефект от престоя във фитнес залата. Просто е нужна практика, добре тренирани коремни мускули и подходящи упражнения.

Как се формира сексуалната възбуда при коргазма?

Откъде всъщност идва сексуалната възбуда при коргазма?Предполага се, че всичко се дължи на притискането и триенето в областта на гениталиите по време на тренировките, както и засиленото кръвообръщение като резултат на физическото натоварване, а също и отделянето на ендорфин и допамин, предизвикано от активните упражнения. Всичко това в комбинация е достатъчно, за да ви изведе на върха на удоволствието.

Какво представляват тренировките  за коргазъм

A като най-ефективни с цел коргазъм се препоръчват упражненията за долната част на коремната мускулатура на т.нар captain's chair (капитански стол), при който висите, облегнати на лакти, и вдигате краката си, без да ги свивате в коленете.

Коргазъм или просто гъделичкащо и възбуждащо усещане там долу може да постигнете и при вдигане на тежко, колоездене (в резултата от вибрациите и натиска на точното място), спининг, йога, бягане, танци.

Така, докато някои жени успяват (и то не винаги) да постигнат оргазъм чрез сексуална стимулация, други достигат до върха на удоволствието само чрез сексуални мисли, а трети просто чрез трениране на коремните мускули.

 

 

rozali.com

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 367 посетителя в сайта