www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ОРГАЗМЪТ ВИ ПРАВИ ПО-УМНИ

(1 vote, average 5.00 out of 5)

https://www.zdravni.com/images/stories/sex-2.jpg

За да раздвижите мозъка си не е нужно да решавате кръстословица или да правите судоку, а просто ... да стигнете до оргазъм. Това съобщават учени пред The telegraph, цитирани от 24chasa.bg.

"Сексуалната кулминация дава на мозъка една много добра тренировка, по-добра от която и да е друга", казва професор Barry Komisaruk.

Усещането можело още да блокира болка. Следователно може да се използва  за облекчаване на болка от раждането, наред с други неща, предлага той.

Професорът смята още, че ако учените се опитат, могат да докажат също и влиянието на оргазма върху депресията, пристрастяванията, тревожността в положителна насока.

72-годишният американски изследовател изучава женското сексуално удоволствие от 1960, като започва своите експерименти върху плъхове преди да премине към жените през 1982 година.

"В оргазмът виждаме огромно увеличение на притока на кръв в мозъка", каза той пред The ??Times. "Така че моето убеждение е, че не може да бъде лошо."

"Мисловни упражнения като кръстословици и судоку влияят на мозъка, но само в сравнително локализирани региони. Оргазмът от друга страна го активира изцяло."

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 212 посетителя в сайта