www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

НАЙ-ДОБРАТА РАЗЛИКА: 4 ГОДИНИ И 4 МЕСЕЦА

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Четири години и четири месеца е перфектната разлика във възрастта между двама партньори, но само ако мъжът е по-голям. Това показва ново изследване, цитирано от "Дейли Мейл".

Проучването е направено сред 2000 души и сочи, че само 1% от жените смятат, че могат да имат идеална връзка с по-млад мъж.

Мъжете от своя страна също са против идеята да бъдат „момче играчка", като само 2% биха били с по-възрастна жена.

Повечето от участниците не биха желали да имат партньор, който е на тяхната възраст.

40 процента от анкетираните смятат, че най-подходящата възрастова разлика е три-четири години, докато 30 на 100 са посочили пет-шест години.

Много жени нямат нищо против да излизат с по-възрастни от тях мъже, а една на всеки три е посочила, че би била със седим години по-опитен мъж, показва още проучването.

И все пак една трета от дамите признават, че щом видят жена с много по-възрастен мъж, веднага си мислят, че той е „богаташ", една пета решават, че връзката им „няма да продължи дълго", а една четвърт си казват „златотърсачка".

Хубавото на такава връзка е, че могат да научат много от по-възрастния партьор, смятат защитниците на по-голямата възрастова разлика. А четири от десет анкетирани смятат, че годините на по-младия партньор би ги карала да се чувстват зле.

Проучването открило още, че любимата двойка с голяма възрастова разлика са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, която е с 25 години по-млада от актьора.

 

24chasa.bg

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 1898 посетителя в сайта