www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ГОЛЯМ РАЗМЕР ПРИ МЪЖЕТЕ, АКО СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ СЕКС В ЮНОШЕСТВОТО

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Въздържание до сватбата гарантира голям пакет

Американски учени доказаха, че ранният секс намалява размера на пениса. Според лекарите половата активност в тийнейджърските години влияе негативно на репродуктивните способности и може да бъде причина за някои възпалителни процеси в организма.

Учените от университета в Охайо, САЩ, изследвали половия живот на три групи хамстери. Специалистите избрали да проведат експеримента с гризачи, защото те имали сходна с човешката физиология. Лекарите разделили животните на 3 групи. На първата група им било разрешено да правят секс, когато станали на 40 дни. Тази възраст при гризачите се равнява на 15-16 години при хората.

Лекарите оставили втората група хамстери да поотраснат и им позволили полови контакти, когато станали на 80 дни. Третата част от мишоците били напълно лишени от удоволствието на плътската любов.

Лекарите установили, че хамстерите, които започнали половия си живот най-млади, развили склонност към автоимунни заболявания и в кръвта им били открити прекалено много левкоцити - сигурен признак за възпаление в организма. Това обаче не било най-лошото.

Пенисите на гризачите, които правили секс на младини, били доста по-малки в сравнение с останалите им побратими, които се заели с креватни удоволствия в по-зряла възраст.

Сумирайки всички данни, ръководителят на изследването Джон Морис изказал мнение, че ранният секс оказва негативно влияние върху растежа на мъжкия член. Затова специалистът съветва младите хора да не започват половия си живот прекалено рано, тъй като това може да окаже много негативно влияние на тялото им. Изследванията показват, че е най-добре да се въздържате от еротични игри преди брака.

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 262 посетителя в сайта