www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сериали

"Не ме оставяй": Кой е решен на самоубийство?

Емре казва на Елиф, че отменя сватбата. Елиф всячески се мъчи да обясни на Емре, че не се интересува от Ердем. Елиф си тръгва и вече не е асистент на Ердем. Ердем е недоволен пред Емре за постъпката на Елиф.


Керем разбира, че Йозге е в болницата, заедно със Сала, защото й е прилошало. Керем се отправя към болницата. Керем звъни на рецепцията и там разбира, че и Тарък се интересува от Йозге.

Съла получава силни болки и Тарък я закарва в болницата. Йозге е в силна депресия. Тя отива на ръба на една пропаст, но в последния момент решава да не слага край на живота си. Тя тръгва към къщата на Мелтем. Появява се и Гюзиде, която иска пари от Мелтем. Мелтем се нахвърля на Гюзиде и тя получава контракции. Гюзде моли Мелтем да я придружи до болницата. Йозге става свидетел на разправията. Тя е шокирана, когато разбира, че Гьозиде се познава с Мелтем.


Емре отива на симпозиум, но преди това моли Арзу да подготви багажа му. Когато се връща, съобщава на Арзу, че се е скарал с Елиф и съжалява, че е бил доста груб с нея. Той й е купил подарък. Идва Сахер. Арзу й казва за случката между Емре и Елиф. Бану случайно става свидетел на разговора им и смята, че Емре ще й прави подарък.

loading...

 

 

"Не ме оставяй": Подаръкът, който причинява...

 

Тарък е категоричен пред Мелтем, че няма да намесва Йозге в подготвянето отмъщение. Йозге казва на Керем, че Тарък я използвал, за да разчисти сметките си с него. Керем е готов на отмъщение срещу Тарък. Когато Елиф е в болницата Ердем вижда, че  гривната е на ръката й. Той казва да занесе на Емре кафе. Елиф получава извинение от Емре. Той вижда гривната и скрива подаръка, който е подготвил за нея.

Емре иска Ердем да си подаде оставката като шеф на болницата. Той е разгневен, че Елиф е взела такъв скъп подарък от Ердем. Елиф казва, че подаръкът е от Йешим, но Емре не вярва. Казва й, че Йешим няма толкова пари за да й купи подобна гривна. Елиф е объркана. Съла и Есма са  притеснени от Йозге, която им казва, че не се чувства добре, тя се готви да посети вилата на езерото, където ще разговаря с Тарък.


Керем разговаря с Тарък и му казва да не се доближава до Йозге. Когато Йозге отива при Тарък, той й съобщава че иска да сложи край на техните отношения. Йозге е съкрушена. Тя си тръгва.

Емре се интересува пред Ердем, защо е дал на Елиф подобно бижу. Тарък информира Съла, че се е разделил с Йозге. Съла веднага иска да се свърже с Йозге, защото, смята че тя ще направи опит за самоубийство. Бану е изпълнена с подозрения. Тя смята, че Фатма има видеозапис в телефона. Тя го краде. Разбира, че Фатма е направила запис, докато тя е разговаряла с Йешим. Този запис я злепоставя пред фамилия Саяр. Фатма разбира, че телефонът е в стаята на Бану.

loading...

 

"Обещание": Гюлпери: Не е време за сватба!

 

Саваш предоставя на Емир документи и го информира, че той вече е новият собственик на тази къща. Но Емир не е съгласен с това и няма да си тръгне. Емир предупреждава Саваш, че в никакъв случай няма да може да го изгони от тази къща. Саваш отговоря, че могат само да изчакат и да видят какво ще се случи. Емир все още настоява Саваш да напусне къщата му. Въпреки факта, че Озан се оказа в затвора, местонахождението на Масал не можа да бъде установено. Кемал се опитва да измъкне истината от Озан, но всичките му опити са безполезни. Емир се опитва да се справи с документите, които Саваш му е предоставил. Той не разбира как е могло тази къща да премине в ръцете на Саваш?


Бейхан заплашва Гюлпери и я предупреждава, че ще й отнеме този, когото толкова обича. Йиит вярва, че Гюлпери може да защити баща му от Бейхан. Гюлпери дава думата на Йиит и след това отива при Бейхан. Тя  го моли да не прави нищо с Емир и Гюлпери е готова да направи каквото й се каже. Саят идва във фермата и насочва пистолет към Емир, след което се чува изстрел...

Гюлпери е впечатлена от думите на Йиит и е готова да се омъжи за Саваш, само, за да защити Емир. Въпреки факта, че тя не иска това, Гюлпери няма друг избор. Но Емир също прави предложение на Гюлпери да стане негова съпруга и каза, че няма да бърза с отговора, и да я притиска. Той не иска тя да изпитва натиск отвън и трябва да действа, както сърцето й казва. Когато Емир се натъкна на Саваш, той каза, че Бейхан вече се е възстановил. Той трябва да я вземе и да се махне от тази къща с нея. Но Саваш напомня на Емир, че тази къща вече е негова и той трябва да я напусне.


Отношенията между Саваш и Емир започват да се нажежават още повече. Гюлпери каза на Саваш, че всички проблеми са само заради нея и тя ще вземе решение. Но Саваш не разбира за какво точно говори Гюлпери. Той изобщо не знае какво точно си мисли майка му. Когато Гюлпери иска да разкаже всичко на Саваш, Бейхан не й позволява да го направи и се намесва в разговора. Гюлпери разбира, че трябва да говори с Емир и да откаже предложението да стане негова съпруга, което няма да е лесно...

loading...

 

"Дъщерята на посланика": Сърцето на Мелек спира

Време е Санджар да измоли прошка от Наре за всички грешки.

Наре ще забрави всичко за момент и ще се поддаде на чувствата, но въпреки това няма да може да прости на Санджар. И когато научава какво е направила Менекше с Мелек, ще побеснее.

След като Санджар напуска поста шеф на фирмата, Зехра ще издигне своята кандидатура срещу Гедиз. Наре ще започне работа на кея и ще наеме Мюге.


Менекше, която научава, че Санджар е подал молба за развод, е бясна, тя ще започне да действа според плана си в нощта на къната на Каврук и Едже. Тя ще пусне Акън и ще му помогне да отведе Мелек, Животът на Мелек е в опасност.

Сърцето на Мелек спира, заради приспивателното, което Мененкше пуска в лимонадата на момичето. Наре и Санджар ще бъдат  отчаяни от здравословното състояние на дъщеря им.

Наре седи над главата на дъщеря си и силно стиска ръцете й, а Санджар ще отиде в джамията, ще се помоли на Бог и ще принесе в жертва животно.

loading...

Този път Кахраман ще попадне в капана, поставен от Санджар. Санджар и Гедиз, които са притеснени от здравословното състояние на Мелек, ще забравят за един ден враждата си и ще се върнат във времената, когато са били приятели. Тази мъка ще обедини стари приятели за един ден и те няма да спрат, докато не изтръгнат сърцата на онези, които са наранили момичето.

 

loading...

 

"Дъщерята на посланика": Война за настойничество между Санджар и Наре

Неспособна да понесе, че вековното приятелство между Ефеолу и семейството му приключи заради нея, Наре се противопоставя на картите, раздадени от Гедиз, и решава да раздаде картите си като дъщеря на играча. Този план слага пречка на пътя на Гедиз, който решава да върне всички акции, които споделя със Санджар, дори имението. И Санджар ще вземе решение, което никой не е очаквал.

Менекше се опитва да скрие спонтанния си аборт от Санджар и хората от имението, защото знае, че ще бъде изритана от имението, когато разберат. Но е почти невъзможно. Менекшe има нужда от нов план.


Елван научава от Наре, че Яхия е невинен и отива да се извини на Яхия, който е останал в къщата на Наре. Но в същото време Яхия има гост - Дуду! Санджар се доближава до Кахраман и Акън стъпка по стъпка, подготвяйки играта, която Мелек ще играе, за да спечели попечителството. Кахраман пък с информацията, която получава тайно от имението, се опитва да разбере дали Яхия и Санджар наистина са врагове.

Докато всичко това се случва, напрежението между двамата влюбени се увеличава с всеки изминал ден. От една страна, войната за попечителство, от друга, растящата им от ден на ден ревност ще принуди Санджар и Наре да направят нещо, което никога не са очаквали.

Започва война за настойничество между Санджар и Наре. Санджар не използва удостоверението, че Наре е била в психоболница, но намира друг, по-болезнен начин да получи временно попечителство.


Наре, в преследване на победата, ще се обърне за помощ към Гедиз. Но Санджар, предвиждайки това, ще организира неприятна изненада за Гедиз. Разярен, Гедиз ще отвърне на удара, което ще изложи на опасност играта на Яхия и Санджар с Кахраман.

 

Когато Халисе идва в съда, където казва, че Менекше е лоша мащеха за Мелек, Санджар ще започне да рови в миналото. След като попита Елван и Мелек, той ще реши да се разведе и ще започне бракоразводното дело.

loading...

 


Страница 1 от 2

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 193 посетителя в сайта