www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Огледален свят" - сюжетът се върти около една любовна история

(0 votes, average 0 out of 5)

Един от най-вълнуващите турски сериали – „Огледален свят“, се завръща в ефира на bTV. От понеделник (26 септември) всеки делничен ден от 15:00 ч. зрителите ще могат да проследят вълнуващата любовна история на Ферия и Емир, изиграни от обичаните актьори Хазал Кая и Чаатай Улусой.

Епизодите на „Огледален свят“ проследяват борбата за по-добър живот на едно бедно семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал „Етилер“. Ръза е портиер, а Зехра чистачка, която има изключително големи амбиции за дъщеря им Ферия. Момичето израства между два свята – в единия желанията и възможностите са безкрайни, а другият е твърде близо до действителността в приземния етаж, който тя обитава заедно със семейството си.


Ферия е приета да учи в престижен университет, където мечти и реалност се смесват, а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов свят. Майка и дъщеря ще започнат борба, от която връщане назад няма.

 

В университета Ферия среща красивия и богат Емир, в който се влюбва до полуда. Той също отвръща на чувствата ?, но какво ще последва, когато разбере, че любимата му живее в „огледален свят“? Отговорите от 26 септември (понеделник), всеки делничен ден от 15:00 ч. по bTV!/bTV

loading...

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 96 посетителя в сайта