www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Комисар Месут напуска сериала "Опасни улици"

(0 votes, average 0 out of 5)

Със старта на новия сезон на сериалите, една от любопитните поредици е Опасни улици. Феновете разследват кога ще започне 17-ти сезон на сериала Опасни улици.

Кога започва новият сезон на“Опасни улици“? Ще напусне ли комисарят Месут сериала?

Снимките на новия сезон продължават с бързи темпове и в 17 сезон ще видим 5 различни актьора.


А какво става с Шефкет Чорух, изградил образа на комисар Месут?

Шефкет Чорух, който участва в сериала от 16 сезона, реши да напусне този сезон. Шевкет Чорух, който даде живот на образа на  комисар Месут в сериала, направи публикация в своя акаунт в социалните медии. В това съобщение той обяви, че се сбогува със сериала.

Обяснението му е следното: „Потих се до последната минута с Месут, бягах, бягах, преследвах в Опасни улици 16 сезона и 632 епизода. Потих се с Месут до последния момент. Днес съм в края на този път.

Специални благодарности на нашия продуцент, г-нТюркер Инанолу, на екипа ни пред и зад камерата, с когото работих рамо до рамо години наред, на всички, които допринесоха за излъчването и продукцията, и на нашата публика, която гледахме очи в очи хиляди часове на екрана. Тези, които ме виждаха отдалеч, мислеха, че виждат Месут, сега животът ми се превръща отново в Шевкет“ завършва Шефкет Чорух.

КОГА Е НОВИЯТ СЕЗОН НА СЕРИАЛА?

Все още не е обявена датата на излъчване на 17-ия сезон на Опасни улици. Очаква се скоро сериалът да се завърне по екраните.

loading...

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 86 посетителя в сайта